Rólunk

A KLND SZTORI

Mint közösség, 2019-ben indultunk el Bikepacking Hungary néven. A célunk a bikepacking mozgalom hazai népszerűsítése, elterjesztése volt amely nagy örömünkre pozitív fogadtatásra talált. Hamar kinőttük magunk, az online csoportjaink létszáma gyarapodott, egy-egy hétvégi bringatúránk létszáma 10-20 fölé emelkedett már a a kezdetekben. A következő szintet a kihívások, rendezvények szervezése jelentette, a nevünkhöz fűződik a 5 Peaks 500, a Hungarian Divide, és a Balaton Bike Derby létrehozása is.

2021-ben új szintre emeltük a vállalkozást. Céget alapítottunk, és mivel a Bikepacking Hungary keretei már nem bírják el mindazokat a terveket, amiket már régóta dédelgetünk, ezért egy új márka született meg belőle. Ez nem más, mint a KLND. (ejtsd: Kaland)

A célunk, hogy az általunk képviselt értékeket, a közösségünk erejét minél több emberhez eljuttassuk, sokakkal ismertesük meg a kaland örömét. Ismeretlen vizekre is szeretnénk evezni, a bringán kívül foglalkozni más témákkal az outdoor térben illetve az élet bármely területén.

Kerékpáros események szintjén a bikepacking mellett nyitunk a gravel világába. De a KLND nem csak eseményekkel fog foglalkozni, hanem egy outdoor magazin is lesz, ahol olyan tartalmakkal és történetekkel fogunk megörvendeztetni benneteket, ami további ötletet és inspirációt jelenthet számotokra! A cikkeket, történeteket Facebook és Instagram fiókjainkban követhetitek, míg a videókat YouTube csatornánkon tesszük közzé.

Sok jó pillanatot, közös kalandot kíván,

A KLND csapata