KLND Instant – Útvonalak instant túrákhoz

Mi az az instant?

Az instant a teljesítménytúrázás egy új formája itt nálunk. Bármikor teljesíthető útvonalainkon, virtuális tabellán gyűjtheted az elismerésket és mérheted össze a tudásod a KLND közösségével. Gyere és nézd meg az összes útvonalunkat!Lentebb láthatod azt a három útvonalat, amivel elindítjuk a programot. Úgy válogattuk össze, hogy legyen benne minden: kezdőknek is alkalmas könnyű vízparti túra, közepesen kihívást jelentő hegyi túra és egy igazi challenge is.

KLND elválasztó

Hester's Life Bakony

Veszprémből induló terepes kalandtúra a Bakonyba. Fedezd fel a környék legjobb bringás útjait egy egész napos bringázással egybekötve!

Nehézség

5/10

Szintemelkedés

1456 m

Táv

95 km

Burkolatlan

30%

Az instant túrák főtámogatója a Garmin Magyarország. Nélkülük ez nem jöhetett volna össze.

Caput Draconis

Caput Draconis (a Sárkány Feje)  egy igazi kalandbringás kihívás a Börzsönyben. Ezen a túrán a tűzokádó körmeitől indulunk, hogy a farkát végigjárva, a gerincét megmászva egészen a fejéig kapaszkodjunk.

Nehézség

8/10

Szintemelkedés

3109 m

Táv

154 km

Burkolatlan

45%

Kedvenc Garmin termékeink

KLND elválasztó

Pulzuspánt HRM-DUAL

VARIA RADAR RTL 515​

EDGE 1040 SOLAR

LITTLE CSEPEL

A Ráckevei-Duna mentén vezetett nyomvonal mintegy 30 kilométer hosszú. Tökéletes gravel kaland kezdőknek, vagy egy munka utáni „fejkiürítésre” bárkinek. 

Nehézség

2/10

Szintemelkedés

157 m

Táv

29.8 km

Burkolatlan

30%

HOGYAN MŰKÖDIK A TELJESÍTÉS IGAZOLÁSA?

Amennyiben bármelyik útvonalat letekered, a saját fejlesztésű Strava integrációnk használatával tudod automatikusan elfogadtatni a teljesítésed. Az automata az útvonalon található szegmensek használatával ellenőrzi, hogy tényleg az útvonalon haladtál-e, és ha igen, már fel is kerülsz a virtuális tabellára.

KLND elválasztó