KLND-CLUB-2024

A kaland akkor igazi, ha többen vagyunk benne!

Hétvégente ülsz csak nyeregbe, vagy alvás nélkül tekersz 800 km-t? Nekünk mindegy. Egy olyan közösséget építünk, ahol egy biztos: mindegyikünk szeret kerékpározni. Hajt minket a felfedezés, hogy néha letérjünk a megszokott útról. Ha te is így gondolod, csatlakozz a KLND CLUB-hoz!

*A KLND CLUB tagjaként a Kalandbringás Sportegyesülethez is csatlakozol. Az egyesület alapszabályát itt éred el.

Milyen újdonságok várnak rátok?

KLND Merch

Frissítjük a kollekciónkat, egy új stílusú pólóval jövünk és lesznek új kulacsaink is, ráadásul egy új matrica pakkal is előrukkolunk!

Discord tagság

Minden tagunkat meghívjuk a KLND Discord szerverére, ahol nem csak a hangulat jó, hanem moderált, minőségi beszélgetéseket tudsz folytatni illetve 'behind the scene' tartalmakat osztunk meg. Ráadásul minden hírt és bejelentést ott közlünk először.

KLND Póló koncepció

Új KLND póló

Jövőre frissítheted te is kicsit a ruhatáradat. 2024-től új KLND pólókat adunk a klubtagjainknak.

KLND CAMPOUT

Idén három 'ottalvós' campout szervezünk. Tekerünk egy nagyot, este megalszunk valahol, de persze előtte jól megbeszéljük a kerékpáros élet nagy dolgait.
A 2024-re tervezett campoutjaink:

Matrica

Éves klubtagság mellé kedvezményeket is adunk! 10 és 20%-ot spórolhatsz a nevezésekből, ha támogatsz minket egy éven át. Amennyiben úgy tervezed velünk tartasz 2024-ben, megéri.

Új KLND Kulacs

Új kulacsokkal készülünk a klubtagjainknak.

*A 3 design közül egyet választ majd a közösség Discordon.

Igazolt versenyző státusz

2024-ben a KLND (aka. Kalandbringás Sportegyesület) színeiben is lehetsz igazolt versenyző. Ezt az igazolást biztosítjuk neked és igazolt versenyzői státusszal csaphatsz bele a szezonba.

Egyesületi eszközök használata

SPOT Gps tracker, agydinamós kerékszett, Garmin GPS van a "közösbe" , amikre egy megosztott naptárban előre lecsaphatnak a klubtagok!

LEGYÉL KLND CLUB TAG

2024-től, négy különböző klubtagsági szintet vezetünk be, hogy bárki megtalálhassa a neki legideálisabbat. Ha szereted a kalandokat, akkor várunk téged is a klubbunkba!

HAVI KLND CLUB

990ft/hó

Havonta támogathatod a működésünket. Együtt beszélgethetsz az összes klubtagunkkal és minden infóról elsőkézből értesülhetsz!

HAVI KLND CLUB+

2990ft/hó

Havi klubtagsággal nem csak a Discordra kerülsz be, hanem meghívunk a legközelebbi campoutunkra is! Ráadásul meglepünk egy szett matricával.

ÉVES KLND CLUB

12 990ft/év

Egy egész évben velünk tarthatsz, kapsz pólót, matricákat, kedvezményeket és rengeteg élményt. Tartsunk együtt 2024-ben.

ÉVES KLND CLUB+

38 990ft/év

A legtöbb kedvezmény és jóság ebben a csomagban van. Nagyban segíted a működésünket és ezt meg is szeretnénk hálálni.

Amennyiben belekukkantanál a KLND működésébe válaszd a legolcsóbb havi támogatást. Ha eljönnél velünk párszor egy szervezett ottalvós tekerésre akkor a HAVI KLND CLUB+ a legjobb választás. Amennyiben fontolod, hogy nevezel egy kisebb eseményünkre és jól állna egy póló az éves tagként várunk. Ha neveznél a Divide-ra vagy a Balaton Bike Derbyre, esetleg több Gravel kalandra a sorozatból, akkor az ÉVES KLND CLUB+ a legjobb választás, mert a kedvezmény mértéke olyan magas, hogy az egyik kalandod ingyen lesz.